Iskalnik

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

 

O piškotih na žlico 

Kratka zgodba o nastanku najboljših okusov v Sloveniji.

Kaj so Piškoti na žlico?

Piškoti na žlico so čisto nova linija sladic za vse slovenske sladkosnede. Najbolj strastni ljubitelji sladkega so za sladico slišali že iz tujine, kjer tej odlični dobroti rečejo »edible cookie dough»kar v slovenskem prevodu enostavno pomeni »jedilno testo za piškote». Tovrstno testo za uživanje ne potrebuje toplotne obdelave, enostavno ga jeste kar iz lončka, hitro sladko in enostavno.

Je mama doma pekla piškote ali muffine? Ste tudi vi na koncu s prstom pomazali skledo s testom? Jaz tudi :) No, Piškoti na žlico so točno to. Tisti najboljši del mamine (ali ženine/moževe) peke, preden gredo piškoti v pečico. Piškot na žlico so namreč piškoti, ki ne potrebujejo pečice. Pripravljeni so tako, da jih pojemo kar presne, iz lončka :) 

In ravno tako kot tisti zadnji "poliz" iz sklede, so nesramno dobri. Tako dobri, da jih ne boste mogli nehati jesti. 

In to brez skrbi in strahu pred surovo maso. Pri Piškotih na žlico smo poskrbeli, da lahko prav tisto maso za piškote, ki so jo pripravljale naše mame, zaužijete v neomejenih količinah, saj izdelki ne potrebujejo toplotne obdelave.

Čakaj, kaj ? DA, naše piškote na žlico jeste presne. Zmes namreč ne vsebuje pecilnega praška in jajc, zato je primerna tudi za tiste, ki jim omenjene sestavine v vsakdanjem življenju predstavljajo oviro pri maksimalnih užitkih in sladkanju.

Vaše življenje bo še za odtenek slajše, ko boste odprli svoj prvi lonček Piškotov na žlico. Pa da ne pozabimo, Piškoti na žlico so namenjeni vsem generacijam, ob vseh priložnostih.

Naročiš, odpreš in takoj uživaš v neverjetnih okusih Piškotov na žlico.

Pohiti in izberi svoj najljubši okus še danes.

*Izdelek je potrebno hraniti v hladilniku.

Če imaš še kakšno vprašanje, na katerega nismo odgovorili, si lahko odgovore na najpogostejša vprašanja najdeš na » povezava » ali pa nam kar takoj pišeš na info@piskotinazlico.si 

 

" Več kot samo piškot, piškoti na žlico so sladica, ki na slovenski trg prinaša nekaj novega, svežega in okusnega, daleč od klasičnega dolgočasnega piškota." 

Search our shop