Iskalnik

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Dostava

Dostava Piškotov na žlico

Vsa naročila, oddana do 13. ure, pošljem še isti dan, to pomeni, da Piškote na žlico prejmete že naslednji dan po naročilu. Če bo rok dostave iz kakršnega razloga daljši, vas bomo o tem obvestila. 

Priporočam, da si Piškote na žlico naročite na naslov, na katerem je v predvidenem času dostave prisoten nekdo, ki lahko prevzame paket. Pogosto je najbolj smiselno naročiti na služben naslov, če ste ob dopoldnevih tam ali pa zagotovite, da bo v času dostave nekdo doma. Piškote je potrebno namreč čimprej shraniti v hladilnik, saj le tako ohranijo svojo strukturo in okus.

Če posameznega okusa Piškotov na žlico ni na zalogi, lahko oddate povpraševanje, s katerim vas bom obvestila, ko bo okus spet na zalogi. V povprečju traja približno 1 teden, da posamezen okus spet pride na police spletne trgovine.  

V primeru, da posameznega okusa ni na zalogi, je pri vsakem okusu Piškota na žlico ličen obrazec, s katerim mi pošljete mail, da vas piškot zanima in s katerim vas lahko hitro in enostavno obvestim, da je želen okus spet na zalogi. Lahko pa mi pišete tudi na info@piskotinazlico.si.

Vsa naročila oddana do 13:00 ure odpošljem še isti dan.

Dostavo vaših naročil za spletno trgovino piskotinazlico.si opravlja GLS Slovenija.

Logistični stroški odpreme, priprave paketa in dostave za vsa naročila znašajo 5.00€.

Search our shop