Iskalnik

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Kako oddati naročilo?

Ne veste natančno, kako oddati naročilo? Za vas smo pripravili kratka in enostavna navodila, ki vam bodo pri tem pomagala.

Tehnični postopek sklenitve pogodbe oz koraki nakupa
Izbrane izdelke dodate v košarico (izbor okusa ali velikosti, če je le ta na voljo). Ko imate v košarici vse izdelke, ki jih želite kupiti, kliknete gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO. Postopek nakupa se izvede v 5 osnovnih korakih:

1. POVZETEK: Preverite svojo košarico, če so izbrani izdelki pravih okusov in v željenih količinah. Če imate kodo za popust, kodo darilnega bona ali dobropisa, jo vnesete v polje KODA. Za nadaljevanje kliknete gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO.

2. PRIJAVA: Vkolikor ste v naši spletni trgovini že registrirani, vnesete uporabniško ime in geslo. Če še niste, in tega ne želite, izberete hitri nakup. Za nadaljevanje kliknete gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO.

3. NASLOV: Vnesite ali preverit naslov za račun in naslov za dostavo. Za nadaljevanje kliknete gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO.

4. DOSTAVA: Izberite način dostave. Trenutno sta na voljo osebni prevzem in dostava s Pošto Slovenije. Za nadaljevanje morate označiti, da ste prebrali in se strinjate s pogoji uporabe naše spletne trgovine, nato kliknete gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO.

5. PLAČILO: Izberete način plačila. Na voljo so plačilo preko TRR ali plačilo s kreditno kartico preko Stripe servisa. Za nadaljevanje kliknete gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO.

6. POVZETEK NAROČILA: Preverite povzetek svojega naročila in kliknete gumb POTRJUJEM NAROČILO Z OBVEZNOSTJO PLAČILA. V nekaj minutah boste na vnesešeni email naslov prejeli podatke o naročilu oziroma navodila za plačilo (če ste izbrali plačilo preko bančnega depozita).

V kolikor emaila ne prejmete, nas prosim kontaktirajte na
info@piskotinazlico.si ali 041 200 600.

Search our shop